AANBEVELINGEN

Een vakbekwaam coach heeft twee oren en één mond en gebruikt ze in die verhouding.

Liesbeth van Houten
communicatieadviseur

"Wie Gideon tegenkomt op zijn of haar pad is One Lucky Bastard. Hij belichaamt aanwezigheid meer dan wie ook, is (levens)wijzer dan wijs en kent geen taboes. Laat hem je alles herinneren over ultieme liefde, aandacht en levenskunst!"


Marie-José van de Kimmenade
psychodynamisch therapeut

"Gideon heeft mij in twee prachtige diepgaande sessies bij mijn levensmissie gebracht. Iets waar ik al jaren mee aan het tobben was. Ik ervaar Gideon als liefdevol, in verbinding met mij, zeer kundig. Iemand die de titel topcoach waardig is."


Samira Nickel
student

"If you get the chance to have a session with Gideon, do it!
Intuitively and well skilled in coaching techniques, he creates safe space to explore and expand exactly your needs/desires/whishes. He is a lovely and heartcentered, humble and super gentle being. Pure gratitude."


Marloes van Hoeve
docent / postdoc VO

"Gideon is een man die zo goed kan luisteren, hij luistert zonder te oordelen, en met een liefde die onuitputtelijk lijkt. Hij vat niets persoonlijk op, oordeelt niet en gaat niet uit van veronderstellingen. Als hij iets niet begrijpt vraagt hij het, waarmee je eigenlijk tot de kern van je eigen problemen komt. Hij heeft een unieke, eigen manier van kijken naar de dingen, waardoor je altijd weer een nieuw inzicht krijgt in jezelf. Hij is een heldere spiegel waarin je jezelf kunt zien en ervaren. Hij denkt en voelt niet vanuit ´zoals het hoort´ maar vanuit liefde. Niet vanuit schaarste maar vanuit overvloed. Niet vanuit angst maar vanuit vertrouwen. Hij is de fijnste coach die je je maar kunt bedenken!!!"


Bas Janssen
martial artist

"Techniek, empatisch vermogen, no nonsense approach, resultaat gericht zonder druk en vooral het me volledig veilig voelen zijn slechts een paar aspecten van wat ik ervaren heb. Ik zou iedereen het cadeau gunnen wat ik gekregen heb."


Micha Kroese
orthomoleculair adviseur

"Ik vind je supergoed en overweeg nog een paar sessies bij je te doen."


Marianne van Rietschoten
reiki master / masseur

"Gideon is een fijn persoon, goed in de omgang. Iemand bij wie ik me veilig voel en ruimte ervaar om mijn problemen neer te leggen. Tevens wordt er gekeken naar wat er speelt en mag ik zelf dingen formuleren, hulp vragen, waardoor het echt bij mij vandaan komt. Gideon kan goed luisteren en tevens sturen!"


Ron de Grave
sociaal cultureel werker

"Ik heb Gideon gebeld op een moment dat ik vastzat. Gideon heeft mij in een aantal sessies geleid naar zelfacceptatie. Hierin was hij duidelijk, invoelend, veilig.

Voordat ik Gideon vroeg om mij te begeleiden was ik opgelaten; ik vond het spannend om open te zijn. Ik heb dit gedeeld en hij nam dit mee in de sessies.

Wat mij echt hielp was zijn daadkracht en doelbewust handelen. Dit hield mij bij de kern van mijn verhaal en ik kreeg niet de ruimte om af te dwalen. Door kleine vragen hield hij mij bij de les en checkte voortdurend of mijn verhaal klopte.

Mij heeft het opgeleverd dat ik in contact ben gekomen met mijzelf en in de toekomst wil ik Gideon nogmaals bellen om e.a. uit te diepen."


© 2019 Gideon Slager, alle rechten voorbehouden